Nog één keer terug naar Londen

SCAN0004

Op verzoek van NOC*NSF ging Edward Swier Media nog één keer terug in de tijd. Terug naar Londen 2012 wel te verstaan. In het voorbije jaar was Edward Swier voor de GPD liefst vijftig dagen in Londen. Eerst, in februari, voor de wereldbekerwedstrijd op de wielerbaan. Daarna in juni en begin juli voor Wimbledon, vervolgens voor het hoofdmenu: de Spelen. In december ging hij nog eens terug, voor een reportage over de nalatenschap van de Olympische Spelen.

In het boekje ‘Volg je droom’, samengesteld door NOC*NSF-persman Hans Nieuwenburg, is een flink aantal verhalen van sportjournalisten geplaatst. Onder anderen Luuk Blijboom (De Telegraaf), Hans Klippus (AD) en John Volkers (Volkskrant) stelden enkele van hun olympische bijdragen beschikbaar. Ook de volledige GPD-equipe werkte mee. Het boekje werd onder meer uitgedeeld op het NOC*NSF-Sportgala. 

Van Edward Swiers hand kwam een drietal stukken in het boek: een verhaal over de openingsceremonie, die heden en verleden verenigde, een reportage over de dag dat BMX-rijdster Laura Smulders verrassend brons won en een column over een ontmoeting met Kobe Bryant.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Edward Swier Media, Londen 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s