Ook aan de slag voor Hockey Weekly

hockeyweeklylogoEind januari, nog net in de eerste maand van het bestaan van Edward Swier Media, is er een vierde opdrachtgever bijgekomen. Vanaf de herstart van de Nederlandse hockeycompetitie zal Edward Swier Media ook bijdragen gaan leveren aan Hockey Weekly.
Hockey Weekly wordt uitgegeven door Weekly Media en Bovelander&Bovelander. Weekly Media is zusteronderneming van sportmarketingbureau TIG Sports, dat onder meer verantwoordelijk is voor de organisatie van het KLM Open (golf), het EK shorttrack in 2015 en het WK beachvolleybal in 2015.
vphockeyweekly Het gratis (!) magazine Hockey Weekly ligt wekelijks bij vrijwel alle hockeyclubs in Nederland. Bovendien is Hockey Weekly op de iPad te lezen via een gratis te downloaden app.

Eerder al haalde Edward Swier onder meer De Persdienst en Trouw als opdrachtgever binnen. Voor Trouw schreef Edward een viertal wielerverhalen, voor De Persdienst volgde hij de verrichtingen van Feyenoord, en werden onder meer verhalen geschreven over de verrassende wereldbekerzege van baanwielrenner Matthijs Büchli, de persconferentie over het WK hoceeky van 2014 en de trainingsstage van Jong Curaçao in het witte Zwolle. Ook kwam hij met verrassende cijfers over de Europese voetbalcompetities, waar alsmaar meer buitenlanders emplooi vinden. Voor De Persdienst zal Edward Swier Media in 2013 bovendien een twaalftal reisreportages gaan verzorgen. Edward werkt ook mee aan een jubileumboek, dat in opdracht van de hockeybond uitgegeven wordt door Arko Sport Media. Er is in zijn agenda nog voldoende ruimte voor meer opdrachten.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Hockey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s