Drukke maanden achter de rug

GeenJourZonderTourHet zijn drukke maanden geweest voor Edward Swier Media. Rondom diverse grote evenementen leverde Edward een aantal publicaties. Zo verscheen vooraf aan de Tour de France het boek Geen Jour zonder Tour waarvoor een flink aantal tekstbijdragen werd geleverd. Bovendien verkende Edward het parcours van de Tour in Groot-Brittannië en schreef hij daar een reisverhaal over voor de kranten van De Persdienst. De lezers van Veronica Magazine konden nog voor aanvang van de Ronde van Frankrijk lezen waarom Nederland éindelijk weer eens een rit in de Tour zou gaan winnen.
Tijdens en vooraf aan het WK voetbal leverde Edward Swier Media een groot aantal verhalen voor de dagbladen van De Persdienst. Bovendien schreef ‘onze verslaggever’ een flink aantal reportages, interviews en portretten voor de huis-aan-huis-bladen van Wegener.
Ondertussen ging ook de kopijvoorziening voor bladen van Arko Sports Media door. Zo schreef Edward verhalen voor Centre Court (van de KNLTB), GymSport.nl, SportNext en Sport&Strategie. Ook in NordicMagazine verschijnt binnenkort een bijdrage van Edward Swier Media. Daarnaast maakte Edward de afgelopen maanden een flink aantal reisreportages, merendeels over Nederlandse bestemmingen.
Met de nieuwe voetbalcompetitie aanstaande, en onder meer ook het WK softbal voor de boeg, zal Edward ook in augustus niet stilzitten. Er zijn bovendien enkele nieuwe initiatieven, waaronder één op internet, aanstaande.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Edward Swier Media, Reisverhalen, Voetbal, Wielrennen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s